Vanaf 24 mei 2018 vindt de 55ste Heiligdomsvaart in Maastricht plaats. Een belangrijk evenement voor de stad, waar een groot cultureel programma omheen gepresenteerd wordt. Een van de de programmaonderdelen is een scenische uitvoering van delen van The Messiah van Händel. Deze zal van 24 mei – 2 juni 2018 minmaal zes keer uitgevoerd worden in de Lambertuskerk in Maastricht.

Lingua e Musica is gevraagd om het kernkoor te vormen. Er is echter een uitbreiding tot 40 zangers nodig om voldoende tegenwicht te bieden tegen het orkest dat gevormd wordt door leden van het symfonieorkest ArkA. Daarvoor heeft het team The Messiah auditie-sessies georganiseerd voor geïnteresseerde zangers.

We zoeken voor dit eenmalige project nog enthousiaste tenoren. Klik op de brief hieronder voor een grotere, goede pdf en meer informatie. (NB deze brief was gericht op alle stemmen. De auditie-data zijn al geweest. Uit de audities zijn echter nog niet voldoende tenoren gekomen, dus daar kan men zich nog steeds voor aanmelden.)

regisseur: Sybrand van der Werf
dirigent: Manon Meijs
koordirigent: Patrick Vaessens
orkest: symfonieorkest ArkA
koor: Lingua e Musica, met uitbreiding

Meld je aan op messiah@heiligdomsvaartmaastricht.nl