Vriend of sponsor worden?

Wij zijn u eeuwig dankbaar …

Voor amateurkoren en muziekgezelschappen zijn het moeilijke tijden. Alleen dankzij onze vrienden en sponsoren kunnen we blijven repeteren met een goede dirigent en concerten blijven uitvoeren.

Naast de concertinkomsten en donaties van leden zijn onzekere en in de toekomst afnemende gemeentelijke subsidies onze enige bron van inkomsten. Partituren, repetitie- en concertruimtes en drukwerk worden steeds duurder. Elke aanvulling op ons budget is daarom van harte welkom.

Om u en ons het leven gemakkelijker te maken, stellen we u het volgende keuzemenu voor:

Optie A: de Gulle Gever

Een éénmalige donatie na afloop van het concert in de daarvoor bestemde Lingua e Musica-donatiebus levert u ter plekke een persoonlijk dankwoord op van één van onze koorleden (en de dankbaarheid van ons allemaal).

Optie B: de Vriend

Als dank voor een donatie van minimaal €25 per jaar houden we u op de hoogte van concertdata en programma’s. 

Optie C: de Vaste Vriend

Als uw donatie €50 per jaar of meer bedraagt, krijgt u jaarlijks twee vrijkaarten die u kunt gebruiken voor een Lingua e Musica-concert naar keuze.

Optie D: de Sponsor

U kunt Lingua e Musica natuurlijk ook op uw eigen manier steunen. We nemen graag contact met u op als u een concert wil sponsoren, een advertentie wil plaatsen in de programmaboekjes, de kosten van onze publiciteit wil delen in ruil voor uw logo in onze mailing, of als u andere ideeën heeft voor financiële of materiële steun.
Wilt u eens over de mogelijkheden van gedachten wisselen, neemt u dan contact op met het bestuur of geef uw naam en contactgegevens door op ons e-mail-adres, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. 

Optie E: Gratis Sponsoren

Gratis sponsoren? Jazeker. Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan ons koor, zonder dat het u een cent extra of uw privacy kost! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl (anoniem!) naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Lingua e Musica hier direct van!

Alvast onze hartelijke dank en tot ziens bij een van onze concerten!

Sponsor, (Vaste) Vriend of Gulle Gever worden?

Mail ons op ln.acisum-e-augnil@tcatnoc.

Stichting Lingua e Musica
Triodos bankrekeningnr: IBAN NL02 TRIO 0390 4536 17
KvK-nummer 41.07.71.91

 

Onze gewaardeerde sponsors

U kunt ons ook GRATIS sponsoren via SponsorKliks.
Lees hier hoe het werkt.
SponsorKliks, gratis sponsoren!