Gratis Lingua e Musica sponsoren

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons koor, zonder dat het je een cent extra kost! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Lingua e Musica hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken: In Nederland geldt per wet een vaste
boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum:

  • Coolblue
  • Thuisbezorgd.nl
  • Bol.com
  • Booking.com
  • MediaMarkt
  • Expedia
  • HEMA
  • en nog veel meer!

Transacties en inkomsten bekijken

Vul op SponsorKliks eventueel je emailadres in en je krijgt toegang tot het transactieoverzicht van Lingua e Musica. Je ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten. 

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Lingua e Musica weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Lingua e Musica is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een
rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Lingua e Musica niets op.

Apps om het nog makkelijker te maken

Download de SponsorKliks APP voor Apple iOs
Download de SponsorKliks APP voor Android
Download een van deze apps en selecteer ons koor. Dat maakt het nog makkelijker om het niet te vergeten.
Alvast hartelijk bedankt!

Lekker en gemakkelijk

Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de koorkas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en gebruik SponsorKliks.

 

Klik op het logo bovenin of bestel direct in de winkels hieronder: