In een anderhalvemetermaatschappij is een arm om je heen een enorm gemis. Daarom zingen wij een troostrijk en stralend werk: Maria, de moeder, symbool voor onvoorwaardelijke liefde, warmte en troost. En de OLV Sterre der Zee, de patroonheilige van de stad Maastricht. Een ode aan de stad en aan iedereen die zorgt, troost en straalt!

Vanwege de huidige de omstandigheden is er helaas geen live concert mogelijk, maar heeft iedereen zijn of haar partij individueel ingezongen in de sfeervolle Cellebroederskapel. Alle losse stemmen samen vormen zo toch een digitaal koor, om met een warm gevoel de komende kerstdagen in te gaan.

Geniet van het Ave Maris Stella van Grieg o.l.v. Patrick Vaessens, opgenomen in de Cellebroederskapel in Maastricht in december 2020. Voel je vrij om het te delen met iedereen die behoefte kan hebben aan een omarming.

 

In 2020 viert Lingua e Musica haar 40-jarig jubileum. Het hele jubileumprogramma is door het virus komen te vervallen. Maar we wilden het heugelijke feit toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Na online-repetities en privé-coaching sessies hebben we op onze oude locatie, de Cellebroederskapel, een voor een onze partij ingezongen. Waarna de individuele stemmen digitaal onder elkaar gezet zijn. Een hele organisatie, waar een aantal leden en onze dirigent veel tijd in hebben gestoken. Maar met een mooi en hartverwarmend resultaat.